Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 14 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Щоденний гороскоп для кожного знаку Зодіаку.

Гороскоп на 14 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овни спритно балансують між протилежностями (особливо, коли захищають свої особисті потреби і просувають інтереси друзів). Багато Овнів примудряться ефективно працювати в нестандартному багатозадачному режимі. Можлива схильність до розіграшів. Це відмінний день для продуманих авантюр, але успіх може дати і спонтанний імпульс. Не варто відкладати зустрічі, поїздки і пошук відсутніх відомостей.

Телець

Тельців день запрошує до режиму "хочеш жити, вмій крутитися" і спонукає шукати шлях втілення мрії. Не варто обмежуватися однією схемою, завдання має кілька рішень. Зірки підказують, що сьогодні цілком легітимні дрібні хитрощі і у вас є законне право на підтримку. Можна спертися на партнера, дублера, помічника, організувати запасний шлях для відступу або потрібного маневру.

Близнята

Близнятам не варто втрачати час: є всі умови для оперативного переходу від слів до дії. Можна встигнути зробити щось важливе по гарячих слідах, поки діє договір, допуск, "вікно" в розкладі. При реалізації глобальних планів краще освоювати кілька паралельних перспективних напрямків: в кожному з них знайдеться підтримка, при цьому немає ризику порушити закон або піти проти совісті.

Рак

Ракам не варто боятися знайомих суперечливих ситуацій і двоїстих ролей. Утримати баланс допоможе відповідна точка опори — можливо, навіть не одна. Не обов'язковий вибір: можна вправно поєднувати обов'язки, нестандартно і оперативно вирішувати професійні та управлінські завдання, задіяти паралельні можливості і обхідні маршрути. Події дня можуть стати відмінним цільовим міні-тренінгом.

Лев

Левам зірки радять не пропускати хороший день для дій і не тягнути з виконанням назрілих на даний момент зобов'язань. Сьогодні є захист з декількох сторін і великий шанс «збити кілька цілей одним пострілом». Навіть невеликі зрушення цього дня дають прогрес в поточних клопотах і відмінний заділ на майбутнє. Можна розраховувати на підтримку далеко від дому, серед іноземців, з-за кордону.

Діва

Сьогодні Дівам важливо бути напоготові, не пропускати сигнали, оперативно вирішувати складні нетипові завдання і не зволікати з екстреними заходами. Успіх залежить від швидкості реакцій, рухливості, сміливості, професіоналізму. Ці якості допоможуть ліквідувати загрозу або не упустити вдалий випадок. Завдяки ним, ви можете наростити майстерність, уникнути пастки, виграти в очах своїх колег або роботодавця.

Терези

Сьогодні життя пропонує Терезам те, чого їм хочеться, але вони до цього не до кінця готові. В силу обставин, багато Терезів будуть не розташовані до заданого стилю і темпу, до повноцінного лідерства або гри на рівних. Їх можуть поранити окремі жарти, таємні хворі місця, які їх зачіпають. Проте, загальні правила гри надійні і цілком вигідні. Можна сміливо погоджуватися на все, що не шкодить здоров'ю.

Скорпіон

Сьогодні у Скорпіонів є шанс відточити майстерність, розширити свої навички в рамках конкретної програми або професії. Завдання цього дня не зовсім стандартні, але вкладаються в норми і правила. Спрацюватися з людьми буде простіше на базі корисних умінь, а не особистих симпатій. Відповідний день для початку серії паралельних справ, тренувань, дресирування примхливого вихованця, робіт в сфері доставки і послуг.

Стрілець

Сьогодні Стрільці відродяться тілом і духом, «винесуть за дужки» сумніви і емоції, легко включаться в роботу, гру, тренування. Це день азарту, енергії, спритності і винахідливості. Великі шанси на удачу. Подвійно ефективні заздалегідь продумані авантюри. Також, це день рівноваги: вдасться дотримати баланс гри і справ, різних напрямків або навантажень. Не варто відкладати короткі поїздки і контакти.

Козеріг

Сьогодні Козерогам не варто захоплюватися складними багатоходовими стратегіями. Зірки радять ставити собі ясні завдання і просуватися до мети короткими кидками: такий режим дозволить економити сили або вчасно «заряджати батарейки». При належній спритності і вправності, ви цілком зможете вести пару справ одночасно, дивуючи своїх колег або домочадців. Можливо, хтось із них стане вашим асистентом.

Водолій

Сьогодні Водоліям відкритий шлях для реалізації їхніх планів. Багатьом Водоліям життя надасть кілька варіантів, дозволяючи їх поєднувати, міняти і «тасувати карти». Це відповідний день для прогулянок і роз'їздів. Зірки радять поквапитися, якщо ви хочете уточнити інформацію, доповнити свою думку або застати на місці потрібну людину: незабаром контакт або маршрут може бути перекритий, з неясної причини.

Риби

Сьогодні Риби можуть розраховувати на успіх, якщо відмовляться від емоцій, які ними володіють, не підуть на поводу у своїх смаків і звичок, розвинуть швидкість і отримають потрібний арсенал для маневрів. Їм доведеться слідувати встановленим планам і нормам, а також оперативно реагувати на вимоги моменту. Може стати в нагоді готовність до компромісу, паралельного ведення справ або суміщенню протилежностей.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: