Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через "червону" зону на Закарпатті майже повністю паралізована туристична галузь

Про це повідомив голова Асоціації фахівців туристичного супроводу Закарпаття Олександр Шершун.

Через "червону" зону на Закарпатті майже повністю паралізована туристична галузь

У Закарпатській асоціації фахівців туристичного супроводу заявляють, що "червона" зона карантину паралізує туристичну галузь: заборонене все, включно з екскурсіями на відкритому повітрі та відвідуванням замків.
Про це повідомив голова Асоціації фахівців туристичного супроводу Закарпаття Олександр Шершун у Фейсбуці, передає Укрінформ. До свого посту фахівець доклав інфографіку.

"Така ситуація, що у "червоній" зоні туризм як галузь майже не може працювати. Перечитав усі постанови – результат на зображенні. Залишилося два запитання, які не зміг для себе з'ясувати: робота підйомників та режим приймання відвідувачів на території національно-природних парків", – написав Шершун.

Через "червону" зону на Закарпатті майже повністю паралізована туристична галузь

Відтак, згідно із карантинними обмеженнями "червоної" зони на Закарпатті обмежені будь-які екскурсії, навіть на відкритому повітрі.

Оскільки жоден із закарпатських замків не віднесений до історико-культурного заповідника, замки не можуть працювати та приймати відвідувачів.

Також заборонено відвідування термальних басейнів та чанів.

Розміщувати людей можуть тільки готелі та санаторії зі сніданками та організацією харчування в номерах.

Як повідомляв Укрінформ, з 8 березня Закарпаття потрапило до "червоної" зони через стрімке поширення коронавірусу та завантаженість медичних закладів. В області заборонена діяльність закладів громадського харчування, розважальних закладів, не працюють заклади освіти та не курсує громадський транспорт.

Водночас на онлайн-вебкамерах гірсько-лижних курортів видно, що підйомники працювали на вихідних та працюють далі. Біля деяких навіть було видно черги.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: