Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ізраїль не готовий визнавати вакцинацію українців препаратом Covishield — дипломат

Загальмувалось підписання договору про взаємне визнання сертифікатів вакцинації.

Ізраїль не готовий визнавати вакцинацію українців препаратом Covishield — дипломат

Вакцинація додає екстриму у міжнародні відносини. Крім того, що світові лідери ніяк не можуть вирішити долю «ковід»-паспортів, виникають непорозуміння через процедуру щеплення від коронавірусу. Так, загальмувалось підписання договору про взаємне визнання сертифікатів вакцинації між Україною та Ізраїлем.

Як заявив посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук в ефірі одного з телеканалів, сталося це внаслідок невизнання ізраїльським урядом вакцини, що використовується в Україні.

Він розповів, що вчора пройшло обговорення цієї ситуації. І зазначив, що Ізраїль не готовий визнавати вакцинацію препаратом AstraZeneca Covishield індійського виробництва, який застосовують в Україні.

«Ми над цим питанням працюємо спільно, і будемо приймати найближчим часом рішення. В Ізраїлі безперечно високий рівень вакцинації, сьогодні вони колють фактично тільки дві вакцини — Pfizer i Moderna. Сьогодні якраз були переговори щодо взаємного визнання так званих паспортів вакцинації. У нас із цим поки що проблеми, оскільки ті вакцини, які застосовуються українським урядом, Ізраїль поки не збирається погоджувати», — сказав Корнійчук.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: