Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 8 березня для всіх знаків Зодіаку: день, коли потрібно байдикувати

Гороскоп на 8 березня для всіх знаків Зодіаку: день, коли потрібно байдикувати
День лінощів і апатії, коли дуже хочеться — і можна, завдяки вихідному — нічого не робити.

Проте зовсім вже бездумно і безцільно — на дивані перед телевізором — проводити день не слід: бажано знайти заняття, яке буде викликати приємні відчуття і, як наслідок, створить гарний настрій. Про роботу сьогодні краще взагалі не згадувати — від неї теж треба іноді відпочивати.

Овен
День, коли благі наміри хоч і не призведуть до пекла, а й нічого доброго вам не принесуть: не варто втручатися в чуже життя, навіть якщо вам буде здаватися, що ви робите добру справу — її не оцінять.

Телець
Не варто нікому давати поради, особливо якщо вас не будуть про це просити — пам'ятайте, що ваш досвід, який здається вам безцінним, може категорично не підійти іншій людині.

Близнята
Оскільки зовсім склавши руки вам сьогодні сидіти не можна, займіться якимись необтяжливими домашніми клопотами, які дозволять впорядкувати простір навколо вас.

Рак
Тривале спілкування з рідними або знайомими — очно або телефоном — може призвести до з'ясування стосунків, а потім — і конфлікту, тому краще максимально скоротити привітання.

Лев
Якщо, незважаючи на вихідний день, вам не вдасться зовсім відмовитися від роботи, підберіть "хвости" та намітьте плани, втіленням у життя яких ви зможете займатися вже завтра.

Діва
Важливе значення для подальшого життя придбають сни, які ви побачите сьогодні вночі: одразу ж після пробудження необхідно згадати їх і проаналізувати.

Терези

Можна скористатися вихідним днем, щоб навести лад на робочому столі — як реальному, так і комп'ютерному: необхідно видалити документи, які стали непотрібними — до цього у вас зазвичай не доходять руки.

Скорпіон
Давати поради своїм близьким — заняття невдячне: по-перше, вони все одно їм не підуть, а по-друге, закинуть вас за те, що ви без попиту лізете в їхнє особисте життя.

Стрілець
Звичайно, в святковий день не дуже хочеться займатися домашньою роботою, але ваш будинок давно просить прибирання, так чому б не присвятити день наведення в ньому ладу.

Козоріг
Від активних дій сьогодні рекомендується відмовитися — пуття від них все одно не буде, а сил і енергії доведеться витратити велику кількість, так що краще їх поберегти і присвятити день відпочинку.

Водолій
Відновити необхідні для життя і роботи сили можна буде, змінивши рід діяльності: так, зайнявшись своїм хобі, можна і відпочити, і змайструвати щось потрібне в господарстві.

Риби
День сприятливий для аналізу життєвих обставин та аналізу помилок і досягнень: зробивши правильні висновки, ви легко зможете повернути ситуацію, що склалася в потрібний вам бік.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: