Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Мукачівщині внаслідок аварії загинув 18-річний мотоцикліст, його пасажир у лікарні

На Мукачівщині внаслідок аварії загинув 18-річний мотоцикліст, його пасажир у лікарні
У селі Куштановиця Мукачівського району 18-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонним містком.

Внаслідок аварії водій загинув на місці, його пасажира доставлено до місцевої лікарні. За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали розслідування

Вчора, 7 березня, близько 17.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Куштановиця на Мукачівщині.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи районного відділу поліції встановили попередні обставини пригоди. Керуючи мотоциклом марки «Kovi», 18-річний водій не впорався з кермуванням, виїхав за межі проїзної частини дороги та врізався у бетонний місток. Внаслідок зіткнення водій, мешканець села Кендерешів, отримав травми несумісні із життям. Його пасажир, 19-річний житель села Куштановиця, з тяжкими травмами госпіталізований до місцевої лікарні.

Зараз триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик відділу поліції.

Слідство у справі триває, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Мукачівщині внаслідок аварії загинув 18-річний мотоцикліст, його пасажир у лікарні



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: