Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 1 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли настрій буде весь час змінюватися

Гороскоп на 1 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли настрій буде весь час змінюватися
Через емоційно нестабільне тло дня люди будуть схильні до перепадів настрою, який може змінюватися від знака плюс до знака мінус, а потім назад.

Взаємини з людьми складатимуться не найкращим чином, тому важливо зосередитися на роботі, в якій все буде вдаватися легко і без напруженості. Можна призначати ділові переговори, укладати серйозні угоди і підписувати важливі договори — всі вони від самого початку приречені на успіх.

Овен
На цей день потрібно призначати найскладніші і трудомісткі справи: подібний— сприятливий для роботи — збіг обставин повториться нескоро, так що не варто втрачати час.

Телець
Девіз дня — "краще менше, та краще": вибираючи між одним серйозним проєктом і масою другорядних справ, віддайте перевагу не кількості, а якості.

Близнята
Сьогодні вам категорично не рекомендується хвилюватися — як відомо, всі хвороби від нервів, і переживання цього дня найнегативнішим чином можуть позначитися на стані вашого здоров'я.

Рак
Претензії близької людини, які вона несподівано вирішить висловити в цей час, швидше за все, будуть необґрунтованими, тому намагайтеся не брати їх близько до серця.

Лев
Потрібно максимально обережно поставитися до пропозицій швидкого і неклопітного заробітку, особливо якщо вона буде виходити від малознайомих, а тому таких, що не заслуговують на довіру, людей.

Діва
Під забороною будь-які фінансові операції, навіть якщо вам захочуть повернути давній, уже призабутий борг, попросіть перенести цей приємний момент на інший день.

Терези
Не можна давати людям — особливо тим, хто налаштований негативно — можливість вказувати, командувати і підганяти вас: втрачене почуття власної гідності негативно позначиться на самооцінці.

Скорпіон
Не варто піддаватися на провокації, яких цього дня буде дуже багато: про емоційну реакцію на чужу грубість або хамство згодом доведеться пошкодувати.

Стрілець
Не варто призначати на цей день не тільки ділові переговори, а й побачення і зустрічі з друзями — через труднощі у взаєморозумінні, які характеризують цей день, добром вони не закінчаться.

Козоріг
Не варто знайомитися з людьми в громадських місцях — людина, яка на перший погляд здається приємною у всіх сенсах, у результаті може виявитися шахраєм.

Водолій
Не вступайте в суперечки, чи не сваріться і не уплутуйтесь у конфлікти — енергетичний пролом, який ви в результаті отримаєте, не найкращим чином позначиться на здоров'ї та самопочутті.

Риби
Не варто давати необдуманих і необачних обіцянок, швидше за все, ви не зможете їх виконати і в результаті заробите репутацію людини, якій не можна довіряти.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: