Вхiд на сайт
Авторизацiя

Сучасні інтер’єри будинків: ТОП найкращих

Сучасні інтер’єри будинків: ТОП найкращих

Коли людина на певному етапі свого життя стає власником нерухомого майна, невеликої квартири, затишної дачі чи повноцінного будинку, першим ділом постає питання ремонту. Звісно ж, переглядаючи фото дизайну будинків, хочеться щось таке напрочуд наче з глянцю. Візуально такі рішення виглядають дорого та якось нереалістично. «У мене не може бути такого ремонту. Він же як з казки!» — подумає кожен. Насправді навіть варіанти від сайту https://polyakova.biz/ua/interior-of-houses.html можуть бути вам по кишені. Весь секрет ховається у хорошому смаку дизайнера та його схильності до практичних рішень.

ТОП найкращих рішень для оформлення будинків


Сучасні володарі будинків все рідше самостійно розробляють дизайн, обираючи для цього професійного фахівця. Завдяки цьому інтер’єр виходить гарним, привабливим та приємним. Заходячи в такий будинок, у вас не виникає відчуття, що замало місця чи занадто пафосно. Дизайнер підбирає оформлення кімнат зі смаком, при цьому правильно розставляє акценти, беручи до уваги:

• потреби та побажання клієнтів;
• сучасні тенденції;
• специфіку обраного стилю;
• нюанси самого будинку, його розташування, розміри кімнат тощо;
• асортимент магазинів;
• особистий досвід, що допомагає уникнути помилок.

Усі ці фактори дозволяють отримати ремонт вашої мрії, який не лише буде гарним, а й практичним з точки зору експлуатації. Якщо раніше цього досягнути було досить важко — зараз все значно легше. Тому візьміть до уваги декілька цікавих рішень, що гармонійно доповнять будь-який інтер’єр приватного будинку.

Релакс зона у спальні

Відділити зону для читання чи так званого «бьюті» куточку від місця для відпочинку можна за допомогою звичайнісінького крісла. Поряд з ним ви можете розташувати буржуйку, камін чи не великий столик з шафою для книг. Також у вигляді умовного розділювача дизайнери використовують паркет, змінюючи його кладку. А для забезпечення ефекту збільшення простору можна вікна доповнити високим карнизом, що находить на стелю.

Хол у тандемі з релакс-зоною

На другому поверсі, поряд зі сходами, можна вдало використати нішу. Все, що потрібно, поставити зручне крісло та шафу для книг. Якщо є вихід на балкон — це справді стане прекрасним місцем для відпочинку після важкого дня чи якщо є охота усамітнитися.

Ванна кімната з цікавим освітленням

Оформлюючи ванну кімнату можна використати нестандартне освітлення типу імітації підсвічників на люстрі. Така варіація буде нагадувати минула,доповнюючи цими спогадами мінімалістичну сучасність.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 13 березня 2024 11:50
Не нравится 0 Нравится
Мне очень нравиться, когда лоджия присутствует в квартире
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 14 березня 2024 11:54
Не нравится 0 Нравится
Цитата: Виктор Дружинин
Мне очень нравиться, когда лоджия присутствует в квартире


Ну это да. Правда не всем везёт такую планировку иметь в квартире. Ну или перестроить всё так, чтоб полноценная лоджия появилась. Мне понравилась идея, когда проводят вынос лоджии по полу https://standartvikna.com.ua/blog/vynos-lodzhii-po-polu-tehnologiya-rasshireniy
a-lodzhii
, я на сайте Стандарт Окна про такой вариант прочитала. У нас теоретически в квартире можно так сделать. Очень надеюсь, что и практически всё выйдет
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: