Вхiд на сайт
Авторизацiя

У 2021 році у світі встановлять понад 200 ГВт нових сонячних потужностей

У 2021 році у світі встановлять понад 200 ГВт нових сонячних потужностей
Згідно з прогнозом Bloomberg New Energy Finance, у 2021 році в світі встановлять до 209 ГВт нових фотоелектричних потужностей.

Про це пише ecotown.

Аналітики вважають, що в 2021 році буде додано мінімум 160 ГВт нових потужностей у порівнянні з 141 ГВт, встановленими в 2020 році. Далі прогнозують 221 ГВт нових установок в 2022 році та 240 ГВт – в 2023 році.

Цього року більшість сонячних ринків зростатимуть, зокрема це стосується Індії, у якої є велика кількість проектів, відкладених з 2020 року, та Китаю, який буде підтримувати зростання у сфері відновлюваної енергетики, щоб зберегти курс на досягнення нульових викидів до 2060 року.

Для забезпечення попиту планується масштабне розширення виробництва полікремнію та пластин, а також скла. Аналітики BNEF очікують, що ціни на сонячні панелі впадуть цього року приблизно до 0,19 долара за Вт (стандартні модулі на основі 166-міліметрових пластин).
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: