Вхiд на сайт
Авторизацiя

Британія платитиме по 3000 фунтів стерлінгів за відмову від традиційного авто

Британія платитиме по 3000 фунтів стерлінгів за відмову від традиційного авто
У Великобританії заплатять до 3000 фунтів стерлінгів автовласникам, які відмовляться використовувати власні автомобілі з бензиновими і дизельними двигунами.

Ініціативу реалізує уряд в рамках нової програми з ослаблення залежності великих міст від автомобілів, що має призвести до зниження рівня завантаженості доріг і покращення якості повітря.

Программа орієнтована на власників дизельних автомобілів, випущених до 2016 року, і власників бензинових автомобілів випуску до 2006 року для початку буде запущена у місті Ковентрі і, можливо, на півдні Англії.

Після закінчення дворічного терміну ефективність програми буде проаналізована. Фахівці зроблять оцінку необхідного обсягу вкладень у програму, щоб вона справді стимулювала до тривалих змін у звичках людей щодо транспортних засобів.

У Ковенті власникам «брудних» автомобілів запропонують на два роки відмовитися від них, а їм на картку буде перерахована грошова сума у розмірі від 1500 до 3000 фунтів. Витрачати кошти можна буде на оплату громадського транспорту, таксі, каршерінг, оренду велосипедів, електроскутерів.

Як розраховує місцева влада, поступово використання коштів платників податків для підтримки цієї програми буде замінюватися інвестиціями приватних компаній.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: