Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 21-27 лютого: всі знаки зодіаку

Гороскоп на тиждень 21-27 лютого: всі знаки зодіаку
Початок наступного тижня багатьом знакам зодіаку принесе підвищену чутливість і вразливість. Часто виникатиме бажання заглибитися в себе і відгородитися від проблем.

Поступово такий настрій зміниться розкутістю, сміливістю і навіть деякою зухвалістю. З'являться сили і прагнення відстояти себе, щоб довести собі й оточенню свою правоту і значущість.

Овен
Вже з самого початку наступного тижня Овнам слід бути готовими до несподіванок. Ваше найближче оточення і товариші по службі не завжди будуть вас підтримувати і розділяти вашу думку. Будьте впевнені в своїх силах, але не лізьте на рожен, не прагніть командувати іншими, і тоді ви досягнете успіху. Вихідні – час релаксу.

Телець
Наступного тижня Тельці зможуть повернути старі борги, чим невимовно порадують своїх кредиторів. Але не варто поспішати влазити в чергові зобов'язання, починати нові справи і укладати нові угоди, особливо напередодні повного місяця. Будьте готові до несподіваного повороту в спілкуванні з оточуючими – вам доведеться переоцінити свої сили.

Близнюки
Близнятам на наступному тижні належить примирити свої бажання з потребами колег. У вівторок згадайте про те, що краще мати поганий мир, ніж добру сварку. В цілому тиждень подарує вам хороші можливості в бізнесі і серйозний потенціал в амурних справах – гріх цим не скористатися. Так що не грішіть і не втрачайте свої шанси.

Рак
Наступний тиждень принесе успіх Ракам, особливо в колективі добре знайомих людей і друзів. Завдяки їхній підтримці вже в середу на вас чекає успіх у багатьох сферах життя. Однак не варто займатися вирішенням фінансових питань – це не принесе бажаного результату, зате заведе в тупикову ситуацію, з якої непросто виплутатися.

Лев
Леви наступного тижня будуть занадто легко і часто піддаватися обману і помилятися. Довіряйте виключно своїй інтуїції, щоб розпізнати, де правда, а де вигадка. В середині тижня кохана людина зажадає від вас уваги і турботи, так що доведеться пожертвувати часом, справами або друзями, щоб не зіпсувати стосунки.

Діва
Наступного тижня у Дів будуть всі шанси підвищити свій професійний рівень або отримати цінну інформацію. Не пригнічуйте в собі таланти підприємця і бажання вчитися новому. Також не варто підлаштовуватися під чужу думку – у вас є своя голова на плечах. Нове знайомство в четвер буде корисним, збережіть контакти.

Терези
Терезам у вівторок доведеться визнати чиюсь першість і перевагу над собою. Але така перевага не на вашу користь триватиме недовго. Уже в другій половині тижня ви відчуєте приплив енергії, яку слід використовувати з розумом, особливо в професійній сфері. А ось деструктивні бажання сперечатися і конфліктувати краще викорінювати у зародку.

Скорпіон
Скорпіонів наступного тижня підстерігають не зовсім чесні люди, тому цінні речі і папери корисно тримати в сейфі під контролем. Поставтеся до себе більш критично – ніяких поблажок і слабкостей, особливо на кухні. Бажання домогтися швидких грошей в четвер не увінчається успіхом, а в гіршому випадку може закінчитися невдачею.

Стрілець
Наступний тиждень внесе суттєві корективи в робочі питання Стрільців. У понеділок ви зможете відстояти свої інтереси, хоча одних розмов і доводів буде замало. Буде потрібно матеріальне підкріплення. Постарайтеся оцінити себе і ситуацію з боку – так вам легше буде розібратися в тому, що відбувається.

Козеріг
Емоційне піднесення і прекрасний настрій будуть супроводжувати Козорогів практично весь наступний тиждень. Намагайтеся не замахуватися на нездійсненні завдання, задовольняйтеся тим, що вам до снаги. Ваші труди і допомога близьких принесуть добрі результати. Але ось до вихідних ви ризикуєте вигоріти, так що буде потрібен повноцінний відпочинок.

Водолій
Водоліїв наступного тижня супроводжуватиме удача в багатьох сферах, особливо в бізнесі. Завдяки працьовитості і емоційному піднесенню ви будете здатні виконати навіть додаткову роботу, яка вас знайде приблизно в четвер. Прислухайтеся до внутрішнього голосу – ваша інтуїція в цей період сильно розвинена.

Риби
Нестійке становище і невпевненість у собі очікує Риб наступного тижня напередодні повного місяця. Тому важливі зустрічі і переговори, а також прийняття рішень краще відкласти на більш сприятливий час. Намагайтеся виконати вчасно рутинну роботу, інакше не уникнути неприємностей. Зате вихідні пройдуть на підйомі.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: