Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Солотвині під час пожежі рятували жінку

У Солотвині під час пожежі рятували жінку
17 лютого о 21:23 до Служби порятунку Закарпаття повідомили про пожежу в смт Солотвино Тячівського району, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Займання виникло в приватному житловому будинку на вул. Прикордонна. Про це рятувальникам у телефонному режимі сповістили стурбовані сусіди, коли побачили, як із оселі йде дим та видно полум'я.

До місця події негайно виїхали бійці ДСНС державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків та місцевої пожежної команди смт Солотвино. По прибуттю вогнеборцям повідомили, що у помешканні може знаходитися 48-річна власниця обійстя. Не гаючи часу, рятувальники приступили до пошуку потерпілої. В кімнаті, яка й стала осередком загорання, надзвичайники таки виявили жінку, яка лежала на обгорілому дивані вже майже непритомна.

Вогнеборці винесли її на свіже повітря, де й передали під опіку фахівців екстренної медичної допомоги. Потерпіла, з діагнозом термічні опіки нижніх кінцівок ІІ-ІІІ ст., зараз перебуває у реанімаційному відділенні Тячівської районної лікарні. Окрім цього жінка ще й добряче отруїлася алкоголем.

О 21:50 пожежу локалізували та о 22:07 повністю її ліквідували.

Остаточна причина виникнення пожежі з’ясовується правоохоронними органами, але, можливо, до загорання призвела необережність під час паління в нетверезому стані самої потерпілої; чи свічка, за допомогою якої жінка освітлювала приміщення, адже хата була відключена від електропостачання за борги.

Завдана матеріальна шкода встановлюється, адже вогнем було пошкоджено перекриття й покрівлю будинку площею 1 кв. м та диван.

У Солотвині під час пожежі рятували жінку
У Солотвині під час пожежі рятували жінку

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: