Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 17 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно боротися з несправедливістю

Гороскоп на 17 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно боротися з несправедливістю
День, коли можна — і треба — боротися з несправедливістю, допущеною як щодо себе, так і на адресу інших людей.

Будь-який вчинок, спрямований на захист скривджених, обов'язково повинен бути продиктований добрими намірами, їхня мета не може передбачати зло навіть щодо тих, хто їх образив. В іншому разі дуже швидко вдасться на власному досвіді дізнатися, що таке "закон бумеранга".

Овен
Доброзичливість і великодушність, властиві вам, принесуть відчутну користь: цілком можливо, що хтось із облагодіяних вами людей своєю чергою захоче вам віддячити.

Телець
Ініціатива не тільки не карається, а й вітається: в цей день вона — найкращий спосіб показати начальству свої здібності та домогтися його схвалення й хорошого ставлення.

Близнята
Якщо людина з минулого захоче відновити колишні стосунки, не варто її відштовхувати і натякати на минулі образи — пам'ятайте: хто старе згадає, тому око геть.

Рак
Професійна пропозиція, яку ви можете отримати в цей час, швидше за все, виявиться більш ніж вигідною, тому є сенс погоджуватися на неї без зайвої скромності й кокетства.

Лев
Небажано постійно демонструвати коханій людині свою непохитну силу і незалежність — іноді, щоб подобатися, потрібно створити образ слабкого і беззахисного створіння.

Діва
Втому, яка може з головою накрити в цей час, легко зняти, поговоривши щиро з подругами або старшими родичами — на душі одразу стане легше.

Терези
Спілкуючись з людьми, важливо пам'ятати, що слово — не горобець: намагайтеся не говорити і не писати того, що згодом — як кажуть у детективах — може бути використано проти вас.

Скорпіон
Ударно попрацювати, перелопативши велику кількість справ, вдасться тільки тим, хто зможе максимально скоротити спілкування з оточенням — на нього йде дуже багато часу.

Стрілець
У цей день не варто давати обіцянок, у виконанні яких ви сумніваєтеся хоча б на секунду — в такому разі краще чесно зізнатися, що не зможете дотриматися слова.

Козоріг
День сприятливий для занять благодійністю: допомога, надана тим, хто її потребує — незаможним людям або безпритульним тваринам, не тільки зарахується, а й повернеться сторицею.

Водолій
День, коли можна займатися будь-якою паперовою роботою: можливо, документи доведеться замовляти і оформляти онлайн, зате чиновники будь-якого рангу будуть схильні надати будь-яку посильну допомогу.

Риби
Можна — і треба — займатися підготовкою доповіді або презентації: натхнення, яке відвідає вас у цей час, дозволить зібрати переконливі факти і красномовно їх викласти.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: