Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Мукачеві чоловік провалився під кригу: рятували небайдужі та патрульні

В Мукачеві чоловік провалився під кригу: рятували небайдужі та патрульні
Трапилось це вчора, близько 16-ї години, в Мукачеві, інформує УПП в Закарпатській області

Патрульні отримали виклик про те, що чоловік опинився під льодом. За кілька хвилин поліцейські вже були на місце події, адже не можна було гаяти жодної хвилини.

За попередньою інформацією було відомо, що чоловік гуляв із собакою по озеру. У якийсь момент крига не витримала і чоловік із чотирилапим пішли під воду.

Інспектори намагалися дістатися до чоловіка по кризі, але нічого не виходило, адже лід був надто тонким. Згодом охоронці порядку дістали мотузку та рятувальний щиток і закинули його у водойму. Потерпілий вхопився за рятувальну конструкцію і патрульні з небайдужими громадянами та рятувальниками витягнули його.

На чоловіка одразу одягнули куртку і вже за кілька хвилин приїхала швидка допомога, яка ушпиталила потерпілого. Наразі чоловік перебуває під наглядом медиків.

Дякуємо патрульним Михайлу Повхану та Василю Зозулинцю, а також небайдужим громадянам, які допомогли врятувати життя чоловіка!


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: