Вхiд на сайт
Авторизацiя

Школи та садочки Іршавської громади зачинили на карантин

Про це повідомляє пресслужба Іршавської міськради.

Школи та садочки Іршавської громади зачинили на карантин

Відповідне рішення було прийняте на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іршавської міської ради.

Як повідомляє пресслужба Іршавської міськради, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 було прийнято рішення ввести з 12.02.2021 р. до 21.02.2021 карантин в закладах позашкільної, дошкільної та шкільної освіти, культури та спорту.

Також міська комісія з ТЕБ НС доручила керівникам установ та організацій освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, старостам населених пунктів, керівникам комунальних підприємства забезпечити, у відповідності до вимог законодавства, жорсткий контроль за дотриманням протиепідемічних і карантинних заходів на території ТГ, особливо щодо перебування в громадських будинках і спорудах, без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Іршавському відділенню поліції рекомендували при проведенні патрулювання населених пунктів звертати особливу увагу по дотриманню карантинних вимог на місцевих ринках, в закладах торгівлі, інших громадських місцях.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: