Вхiд на сайт
Авторизацiя

Морози до -20: найближчими днями в Україні різко похолодає

Рятувальники попереджають про ожеледицю на дорогах та пориви вітру 15-20 м/с.

Морози до -20: найближчими днями в Україні різко похолодає

7 лютого в Україні очікується різке похолодання та погіршення погодних умов.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники попереджають про ожеледицю на дорогах та пориви вітру 15-20 м/с.

“Так, 7 лютого в Україні буде різке похолодання у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях. Там значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см)”, – резюмували у відомстві.

Зазначається, що Закарпатті, Прикарпатті Кіровоградській, Дніпропетровській областях очікується сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Крім того, 7-8 лютого в Україні, крім Закарпаття та півдня Одещини, значне зниження температури: вночі до 12-18° морозу, в північних областях подекуди до 20-24°, вдень до 8-13° морозу; у південних областях вночі 5-10 морозу, вдень від 4° морозу до 2° тепла.

“Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях – припинення руху автотранспорту”, – підкреслили у відомстві.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: