Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Іршаві 20-річний чоловік в'їхав в поліцейське авто і намагався втекти: у ДТП постраждала людина

В Іршаві 20-річний чоловік в'їхав в поліцейське авто і намагався втекти: у ДТП постраждала людина
20-річний водій в’їхав у службове авто поліцейських, внаслідок чого незначні травми отримала дільнична офіцер поліції.

Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності водія, який в’їхав у службове авто та намагався втекти з місця пригоди

На винуватця аварії складено два адміністративні протоколи

Сьогодні, 6 лютого, вночі співробітники Головного управління поліції Закарпаття проводили слідчий експеримент у справі щодо дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася наприкінці минулого року. Слідчі дії проводили на вулиці Шевченка у Іршаві.

Саме в цей час водій «Volkswagen Golf» не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі службовим автомобілем поліцейських, які були залучені до охорони місця проведення відтворення. Внаслідок ДТП травмувалася дільнична офіцер поліції. 20-річний чоловік спробував втекти з місця події, проте його швидко наздогнали.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді забою передньої поверхні грудної клітки. Їй надано допомогу та відпущено з лікарняного закладу. Ушкодження поліцейської виявилися незначними.

За даним фактом відносно водія «Volkswagen Golf» складені матеріали за ст. 124 та 122-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, та залишення місця дорожньо-транспортної пригоди. Також водія освідчено, за кермом він був тверезим, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: