Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 4 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна встрявати в сварки

Гороскоп на 4 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна встрявати в сварки
День дратівливості, що переходить в агресію, до якої можуть бути схильні навіть найбільш спокійні та миролюбні люди.

Найважливіше в цей час — зберігати душевний спокій, оскільки будь-які негативні емоції можуть негативно позначитися як на моральному, так і на фізичному (психосоматику ще ніхто не відміняв) — здоров'ї. Небажано з'ясовувати стосунки із будь-ким, навіть якщо привід для цього здасться вагомим, і вже тим більше встрявати в чужі конфлікти, щоб "відновити справедливість".

Овен
Не варто бурхливо реагувати на неадекватні вчинки оточення — перевиховати ви їх все одно не зможете, тож навіщо даремно витрачати час і нерви.

Телець
З'ясування відносин із близькою людиною легко може перерости у серйозний конфлікт, тому "задушевну розмову" краще перенести на інший день.

Близнята
Чутки або плітки, які ви сьогодні можете почути про себе, за всієї своєї неприємності, не матимуть нічого спільного з реальністю, тому й реагувати на них не варто.

Рак
Нездужання, яке ви можете відчути сьогодні, з великою часткою ймовірності пов'язане з втомою, тому замість ліків краще присвятити вільний час повноцінному відпочинку.

Лев
Необхідно уникати контактів з людьми, які викликають у вас негативні емоції: енергію, яку ви в результаті втратите, відновити вдасться нескоро.

Діва
На халтуру, яку вам можуть запропонувати в цей час, не варто погоджуватися без роздумів, навіть якщо за неї пообіцяють добре заплатити — до речі, саме останній фактор повинен вас насторожити.

Терези
Сьогодні успіх чекає насамперед на тих, хто зможе відмовитися від занять, які вбивають час, і зосередитися на роботі — вона не пробачить зневажливого ставлення до неї.

Скорпіон
Не варто втручатися в чужі конфлікти, навіть якщо одна з його сторін попросить вас про це — наслідки такого посередництва можуть виявитися неприємними та непередбачуваними.

Стрілець
Емоції нинішнього дня, якщо їх не стримати, можуть зіграти з вами злий жарт: під їхнім впливом ви ризикуєте наламати таких дров, яких потім довго не зумієте розгребти.

Козоріг
Важливо ретельно контролювати свої слова: під впливом хвилини можна наговорити зайвого як близьким людям і друзям, так і стороннім людям, які вам цього не пробачать.

Водолій
Від великих фінансових операцій у цей день краще відмовитися, а дрібні проводити з великою обережністю, в іншому разі навіть невелика, але прикра помилка може призвести до серйозних наслідків.

Риби
Сьогодні небажано бути відвертими не тільки зі сторонніми, а й з близькими людьми: згодом вони можуть скористатися фактами, які стануть їм відомі, з корисливою метою.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: