Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські рятувальники надали допомогу двом туристам, що заблукали в горах

Закарпатські рятувальники надали допомогу двом туристам, що заблукали в горах
2 лютого одночасно, о 14:45, до Служби порятунку надійшло два повідомлення про те, що в горах Рахівського району заблукали туристи.

Про це повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

Так, 25-річний мешканець Одеси катався на сноуборді в районі полонини Драгобрат, з’їхав із траси й потрапив в ущелину. Звідти вже, через високий сніговий покрив, піднятися на гору самостійно вже не зміг. Він подзвонив за номером 101 і попросив рятувальників допомогти йому вибратися. Фахівці Рахівської гірської пошуково-рятувальної групи одразу ж вирушили на допомогу, знайшли хлопця й о 17:20 доставили його до тимчасового місця проживання.

Інший турист, 21-річний сноубордист із Дніпра, іще зранку піднявся на крісельному витягу “Вершина Карпат”, поїхав не в той бік і потрапив у великий ліс. Хлопець втратив орієнтир та кілька годин блукав місцевістю, коли його подруга забила на сполох. У телефонній розмові з рятувальниками турист розповів, що бачить дві пари слідів (як виявилося, це сліди сноубордистів, що блукали тут у неділю). По них він вийшов до полонини Грегулець, де фахівці ДСНС його зустріли, нагодували та о 17:30 відвезли до готелю.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: