Вхiд на сайт
Авторизацiя

Три доби у дорозі: на Закарпатті допомогли заблукалому пасажиру та водію

Три доби у дорозі: на Закарпатті допомогли заблукалому пасажиру та водію
За минулу добу співробітники груп реагування патрульної поліції Рахівщини допомогли двом чоловікам, які опинилися в скрутному становищі, перебуваючи в дорозі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 1 лютого, на території Рахівщини дві групи реагування патрульної поліції допомогли людям, що опинилися в складних дорожніх обставинах. Перший випадок трапився з водієм «Mercedes» із Івано-Франківщини, який за допомогою навігатора прямував до Хуста. Проте техніка не зовсім правильно спрацювала в умовах засніжених карпатських гір та завела водія у ліс. Автівка застрягла у снігу, водій розгубився та викликав на допомогу поліцейських.

Група реагування патрульної поліції оперативно розшукала чоловіка, допомогла витягти авто із замету. Чоловік був радий оперативності поліцейських, адже справді злякався залишитись вночі без допомоги.

Другий випадок стосувався жителя сусідньої області, який, повертаючись рейсовим автобусом із віддаленої роботи, провів три дні у дорозі. Чоловік вийшов на тимчасовій зупинці і, відволікшись, не помітив, як автобус з пасажирами покинув автовокзал. Коли чоловік зрозумів, що всі його речі залишилися в багажному відділенні автобуса, він одразу попросив допомоги поліцейських. Група реагування патрульної поліції оперативно наздогнала та зупинила автобус. Заявник забрав свої речі та поїхав у своє рідне селище.

Обоє чоловіків вдячні поліцейським за допомогу. Співробітники груп реагування патрульної поліції Рахівщини, у свою чергу, вважають, що просто виконували свою роботу і завжди готові допомогти в будь-яких складних для вас ситуаціях, адже людська вдячність – найкраща нагорода.

Три доби у дорозі: на Закарпатті допомогли заблукалому пасажиру та водію

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: