Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, яку суму сплатили до скарбниці Закарпаття продавці алкоголю і тютюну

Відповідну інформацію опублікувала пресслужба ДПС у Закарпатській області.

Стало відомо, яку суму сплатили до скарбниці Закарпаття продавці алкоголю і тютюну

За статистикою Головного управління ДПС у Закарпатській області, протягом 2020 року до місцевих бюджетів Закарпатської області надійшло 164,8 млн грн акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизною продукцією.

Минулоріч суб'єкти господарювання отримали в податковій службі області 4953 ліцензії на право роздрібного продажу алкогольних напоїв, 3415 – для роздрібної торгівлі тютюнових виробів. Від ліцензування роздрібної торгівлі підакцизною продукцією до бюджетів спрямовано 18,5 млн гривень. Водночас, податківці призупинили дію 848 ліцензій та анулювали 1131.

Варто зазначити, що станом на початок січня 2021 року кількість діючих ліцензій на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами в Закарпатті склала 7748. З їхнім переліком можна ознайомитись на сайті Головного управління ДПС у Закарпатській області за посиланням: https://zak.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.

Також минулого року співробітники управління контролю за підакцизними товарами ГУ ДПС у Закарпатській області перевірили 135 суб'єктів господарювання. За виявлені порушення законодавства, застосовані фінансові санкції на загальну суму 1,86 млн гривень.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: