Вхiд на сайт
Авторизацiя

KIA Sportage: чому це авто настільки популярне

KIA Sportage: чому це авто настільки популярне

Зараз вітчизняний ринок іномарок здатен задовольнити потреби навіть найвимогливішого споживача, оскільки світові автомобілевиробники щоразу радують новими моделями авто, в котрих реалізовуються найсвіжіші інновації та передові технології.

Серед автомобільних виробників, котрі користуються найбільшою та цілком заслуженою популярністю серед українців, можна по праву вважати відомий корейський бренд КІА, зокрема, її компактний кросовер Sportage - автівка, що здатна покорити серце водія (і водійки в тому числі) з першого погляду.

Дана модель посідає провідне місце на автомобільному ринку України, оскільки володіє низкою вагомих переваг, котрі важко залишити поза увагою.

Ключові «плюси» KIA Sportage


Перш ніж розглядати переваги даної моделі авто, варто відзначити, що свій початок дана лінійка бере ще з далекого 1993 року, коли світу було презентовано перше покоління KIA Sportage. Відтоді кросовер стабільно займає провідні позиції у різноманітних рейтингах та є улюбленцем автомобілістів в переважній більшості країн, включаючи й Україну.

KIA Sportage: чому це авто настільки популярне

Серед основних «плюсів» кросовера варто виокремити наступні:

• По-перше, авто має просторий, максимально комфортний та стильний салон, в якому максимально гармонійно поєднані всі ключові елементи. Це створює атмосферу абсолютного комфорту, зручності та впевненості, що є важливими моментами як для водія, так і для пасажирів;
• По-друге, модель вирізняється якісно виконаним та надійним кузовом, виконаним з новітньої високоміцної сталі, що має високу стійкість до зовнішніх чинників, зокрема, атмосферного впливу;
• По-третє, відзначимо високотехнологічну систему повного приводу, створену таким чином, аби їзда була безпечною, а керування автівкою – впевненим та надійним за будь-яких умов та обставин;
• По-четверте, неабиякої уваги заслуговує високопродуктивний та надійний двигун на 132 «конячки», котрий зарекомендував себе з якнайкращого боку, а його потужності вистачає для поїздок містом та за його межами;
• По-п’яте, автомобіль отримав вдосконалені системи тяги на поворотах та моніторингу так званих «сліпих зон», що значно покращує керування авто та їзду загалом.

Крім того, автівка може похвалитися надійним заднім та переднім парктроніком, шістьма подушками безпеки, підігрівом на вентиляцією сидінь (у тому числі і задніх), а також топовою мультимедійною системою, присутністю різноманітних портів та бездротового зарядного пристрою.

Певна річ, вище вказані далеко не всі переваги популярного кросовера KIA Sportage, всі його «плюси» можна буде виокремити для себе тільки в процесі експлуатації. До речі, придбати цього красеня можна в надійному автосалоні «КІА на Петрівці» в Києві – де вас порадують якісним сервісом та привабливою ціновою політикою!

При написанні статті були використані матеріали автосалону https://kia.net.ua/model-catalog-page/sportage-fl/sportagefl-osoblivosti.

KIA Sportage: чому це авто настільки популярне

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: