Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 28 січня: у чиє життя повернуться гроші й успіх

Гороскоп на 28 січня: у чиє життя повернуться гроші й успіх
28 січня готуйтеся до змін. Постійно доведеться кудись поспішати і змінювати свої плани. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - говорить астрологиня. – Загострюються протиріччя, зростає напруження у стосунках. Це день порожнього прожектерства. Не втрачайте час на продукування чи вислуховування нових ідей. Їм не дано здійснитися. Спрямуйте свою енергію на підтримання діючих проєктів. Підвищується рівень конфліктності оточуючих. Уникайте відкритого протистояння. Успіх повернеться у життя Раків і Водоліїв. Більше грошей стане у кишенях Скорпіонів і Козерогів".

Овен
Грошей у кишені замало для здійснення необхідних виплат. До того ж очікуються збитки через придбання неякісного товару. Пильнуйте.

Тілець
Бажання не співпадатимуть з вашими можливостями. Багато грошей у цей день не заробити. Не варто й прагнути цього.

Близнюки
Вносити завдаток за квартиру чи авто не слід. Продавці можуть змінити ціну. Гроші пропадуть. Оформлення важливих фінансових документів бажано відкласти.

Рак
Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Жадібність до добра не доведе. Продавати й купувати нерухомість не час.

Лев
Вам не вистачатиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини доходів. Зверніться по допомогу до досвідчених людей.

Діва
Стережіться злодіїв. Намагайтеся захистити свій гаманець від крадіжки. Майте деяку суму для покриття непередбачених витрат.

Терези
Не час іти до шефа з розмовою про підвищення заробітку. Можете досягти протилежного. Порадуйте дітей обновками.

Скорпіон
Справи йтимуть добре. Ви матимете стабільні прибутки. Невдалим буде вечір цього дня. Покупки та домовленості не варто здійснювати після обіду.

Стрілець
У цей день вам важко буде об'єктивно оцінити комерційні пропозиції. Відкладіть вирішення матеріальних питань. Не беріть кредитів.

Козеріг
Більш вдало пройдуть фінансові операції у першій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками правоохоронних органів.

Водолій
Закінчився складний фінансовий період. Від цього дня докладайте зусиль для суттєвого покращення свого матеріального становища. Зірки активно сприятимуть вам.

Риби
Виникатимуть непорозуміння з отриманням зароблених грошей. Будьте уважні біля банкоматів. Не переводьте великих сум. Слідкуйте за зміною курсу валют.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: