Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті у водія та пасажира виявили наркотики

На Закарпатті у водія та пасажира виявили наркотики
Вилучені речовини направлені на експертизу. За даним фактом розпочато досудове розслідування, в рамках якого поліцейські встановлять походження та мету зберігання наркотичних засобів.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 26 січня, близько 22.30 години наряд патрульних по вулиці Руській у Виноградові зупинили автомобіль марки «Mercedes». За кермом транспортного засобу перебував 19-річний мешканець села Великі Ком'яти.

Під час спілкування з водієм поліцейські запідозрили, що останній перебуває у стані наркотичного сп'яніння. Також в салоні перебував 39-річний ужгородець, який як і водій поводив себе підозріло.

Поліцейські провели поверхневий огляд та виявили у обох чоловіків згортки з речовиною рослинного походження схожою на марихуану.

Окрім цього у салоні автомобіля поліцейські виявили набої ймовірно до травматичної зброї та ніж.

Виявлені предмети правоохоронці вилучили та скерували на експертизу. Автомобіль «Mercedes» помістили на спецмайданчик місцевого відділення поліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Зберігання наркотичних речовин). Під час досудового розслідування працівники поліції з’ясують походження наркотичних речовин та мету їх зберігання.

Окрім цього працівники поліції склали на водія адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом в стані сп'яніння).

На Закарпатті у водія та пасажира виявили наркотики
На Закарпатті у водія та пасажира виявили наркотики
На Закарпатті у водія та пасажира виявили наркотики

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: