Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 27 січня: кому доля приготувала незабутній сюрприз

Гороскоп на 27 січня: кому доля приготувала незабутній сюрприз
27 січня збільшується відтік коштів. Знадобляться гроші на ремонтні роботи. Не варто повертатися до колишніх справ. Обіцяного прибутку не буде. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Будьте готові до непорозумінь у сфері зв'язку та інформації, - говорить астрологиня. – Ви можете отримувати чужі листи й губити свої. Перевіряйте, чи добре вас зрозуміли співбесідники. Люди ставатимуть більш обережними. А тому й працюватимуть повільніше. Враховуйте це. Більше довіряйте інтуїції. В разі потреби запишіться на прийом до лікаря. У цей день не приймайте важливих доленосних рішень. Зачекайте з освідченням. Прискорювати розвиток подій не треба. Незабутній сюрприз доля готує для Скорпіонів і Козерогів".

Овен
Думки про особисте щастя навіватимуть сумний настрій. Не переймайтеся. Вам не дадуть довго сумувати на самоті.

Телець
Серйозних збитків цей день не принесе. Помітних прибутків теж. Не варто укладати фінансові угоди. Їх умови доведеться переглядати.

Близнюки
Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Закривайте крани. Побутові негаразди можуть спричинити велику втрату грошей.

Рак
Довіртеся долі. Усе йде на краще. Події цього дня допоможуть вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Лев
Заробіток вийде невеликий. Це час приємних витрат. Купуйте подарунки близьким людям. Побалуйте й себе обновкою.

Діва
Хід фінансових справ не задовольнятиме вас. Не витрачайте зусилля на виправлення ситуації. Незабаром все владнається.

Терези
Надійде частина очікуваних грошей. На преміальні розраховувати не варто. Економте. Покупки краще здійснити до обідньої перерви.

Скорпіон
Об'єктивно оцінити свого співрозмовника ви не зможете. Тому в цей день не прагніть відшукати партнера своєї мрії.

Стрілець
Справи рухатимуться надто повільно. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Не допускайте неконтрольованих витрат.

Козеріг
Відбуватиметься подальше зміцнення фінансових позицій. Рівень доходів збільшиться. Додаткових внесків потребуватиме ваш дім.

Водолій
Стосунки з коханими якісно зміняться. Переважно на краще. Особливо якщо ви зможете дарувати дорогій людині більше тепла.

Риби
Ваше нове захоплення не відповість взаємністю. Зате давні партнери зуміють приємно здивувати. Ви зможете по-новому глянути на своїх милих.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: