Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські рятувальники попереджають про підвищення рівня води в кількох річках

Закарпатські рятувальники попереджають про підвищення рівня води в кількох річках
25 січня на річках області очікується підвищення рівнів води та формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць.

25 січня на річках області очікується: підвищення рівнів води на 0.3-0.8 м, (над рівнями на 8 год 25.01) переважно в межах корінних русел (рівень небезпеки зелений); початковий вихід води на заплаву міждамбого простору, на р.Латориця-м.Мукачево, р.Латориця-м.Чоп, р.Стара-с.Зняцево, р.Уж-м.Ужгород (рівень небезпеки жовтий); формування значного місцевого та схилового стоку з підтопленням понижених місць, особливо в населених пунктах, внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав. 25-26 січня на р.Боржава-с.В.Ремети продовжиться підвищення рівнів води на 0.3.0.5 м, утримання води на заплаві, підтоплення заплавної автодороги В.Комяти - Шаланки (рівень небезпеки жовтий). По мірі розвитку синоптичної ситуації, будуть уточнюватись гідрологічні прогнози, - повідомляють в обласному гідрометеоцентрі, повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: