Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна приєднається до акумуляторного і водневого альянсів ЄС

Україна приєднається до акумуляторного і водневого альянсів ЄС
Найближчим часом Україна приєднається до акумуляторного і водневого альянсів Європейського Союзу.

Про це віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанишин заявила на засіданні міжвідомчої робочої групи з питань координації подолання наслідків зміни клімату у рамках ініціативи Європейської комісії "Європейський зелений курс".

"Нова політика створює можливості для безпосередньої інтеграції України до Європейського Союзу через формування так званих секторальних альянсів: таких як сировинний альянс, акумуляторний альянс, водневий альянс, – сказала вона. - Діалог на найвищому політичному рівні сприяв тому, що Україна вже є учасницею Сировинного альянсу і найближчим часом ми очікуємо приєднання України до Акумуляторної і Водневого альянсів".

За словами Ольги Стефанишин, Україну розцінюють як повноправного гравця.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: