Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж доби на Закарпатті горіли житлові будинки: є жертви

Впродовж доби на Закарпатті горіли житлові будинки: є жертви
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 31 виїзд, з яких один – хибний.

19.01.2021 о 05:10 пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с.Станово, вул. Українська. На пожежі виявлено тіло власниці будинку. Пожежею знищено дерев’яний будинок на площі 48 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 18-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

19.01.2021 о 07:18 пожежа в житловому будинку за адресою: Виноградівський район, с.Хижа, вул. Садова. Пожежею пошкоджено перекриття на площі 3 кв.м. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки від 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди смт Королево.

19.01.2021 о 11:00 пожежа в житловому будинку за адресою: м. Мукачево, вул. О.Береста. На пожежі виявлено тіло брата власника будинку. Пожежею пошкоджено стелю, стіни та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

19.01.2021 о 14:20 пожежа в житловому будинку за адресою: смт В.Березний, вул. Р.Сабова. Пожежею пошкоджено меблі та речі домашнього вжитку. Причина пожежі та збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: