Вхiд на сайт
Авторизацiя

ВООЗ проведе екстренне засідання через нові мутації коронавірусу

ВООЗ проведе екстренне засідання через нові мутації коронавірусу
Сьогодні, 14 січня, Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) раптово проведе шосте засідання комітету з надзвичайних ситуацій для обговорення нових мутацій коронавірусу.

Так, повідомляється, що ВООЗ на засіданні в четвер обговорить більш заразні штами коронавірусу.

Зустріч пройде на два тижні раніше ніж планувалося спочатку.

Раніше ВООЗ попередила, що у світі може з'явитися ще більше мутацій коронавірусу. Причина цього — занадто швидке поширення інфекції на всій земній кулі.

Як повідомлялося, попри зростаючу доступність вакцин колективного імунітету до коронавірусу не вдасться досягти у 2021 році.

Також нові мутації коронавірусу, зі слів головного лікаря медичного центру Біокурс Тараса Жиравецький, не змінюють тактику і діагностику лікування COVID-19. За його словами, потрібно перестати сіяти паніку і виконувати чітко те, що ми вже вміємо - вчасно діагностувати і лікувати пацієнтів з ковідом.

Крім того, існуючі тести на COVID-19 також виявляють його новий штам.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: