Вхiд на сайт
Авторизацiя

У тендері на добудову сміттєпереробного заводу на Закарпатті взяли участь три підприємства

Про це повідомив у Фейсбуці голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров.

У тендері на добудову сміттєпереробного заводу на Закарпатті взяли участь три підприємства

“Нарешті зрушилася з місця справа будівництва сміттєпереробного заводу у селі Яноші! Після кількаразових переносів, на які українська сторона, в особі ЄОТС ТИСА (Європейське об'єднання територіального співробітництва з обмеженою відповідальністю “ТИСА” - ред.), не має впливу, в Угорщині проведено тендер, на якому фірми-претенденти оголосили свої пропозиції”, - повідомив Петров.

За його словами, у торгах взяли участь три підприємства, два з них — українські та одне угорське.

Наразі тендерні пропозиції проходять перевірку і вже найближчим часом на Закарпатті очікують оголошення переможця. Вартість проєкту, додав Петров, – більше 4 мільйонів євро.

Сміттєперобний завод у Яношах — це один із довгобудів на Закарпатті. Перша черга будівництва була запущена в 2012 році на кошти ЄС. У 2015 році відкрили першу лінію, але згодом роботи з будівництва заводу так і не завершилися через брак коштів. Заплановано, що завод обслуговуватиме 40 населених пунктів Берегівщини.

Укрінформ
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: