Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 12 січня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 12 січня для всіх знаків зодіаку
Нервове напруження, яке накопичуватиметься протягом усього дня, може негативно позначитися на роботі та стосунках з іншими людьми, що, у свою чергу, призведе до стресу та й похитнеться психічне здоров'я Найкращим захистом від розгулу не на жарт сил зла стане вогонь — досить просто запалити свічки або камін і спокійно посидіти, дивлячись на полум'я.

Овен
Виходячи на вулицю, варто — як і належить в період локдауну — обмежитися відвідуванням продовольчого магазину й аптеки: місць великого скупчення людей потрібно уникати.

Телець
День — зрозуміло, за можливості — потрібно провести на самоті: спілкування з іншими, навіть близькими людьми, може призвести до конфлікту, про який доведеться пошкодувати.

Близнята
Не варто відповідати грубістю на грубість і різкістю на різкість: навіть у стані значного неспокою знайдіть в собі сили стриматися і промовчати — не можна множити зло.

Рак
Починаючи роботу над новим професійним проєктом, спочатку прочитайте всі ризики і зверніть увагу на всі можливі підводні камені — тільки так можна буде досягти успіху.

Лев
Небажано відвідувати перукарню, надто якщо вашою метою є стрижка: зрізавши волосся, ви можете накликати на свою голову серйозні неприємності.

Діва
Причиною серйозного конфлікту з близькою людиною може стати будь-яка — навіть сама незначна — дрібниця, тому сьогодні краще максимально скоротити спілкування з ним.

Терези
Замість будь-яких інших занять необхідно обрати домашні клопоти: житло стане для вас Всесвітом у мініатюрі, тож, наводячи в ньому лад, ви подбаєте про увесь Всесвіт.

Скорпіон
Тримати себе в руках сьогодні важливо, як ніколи — підвищена емоційність загрожує нервовим зривом, що не тільки позначиться на душевному стані, а й посварить з близькими людьми.

Стрілець
Початок нових проєктів краще відкласти на кілька днів, поки що ж необхідно підготувати для них "плацдарм" — закінчити всі завислі справи, звільнивши місце для нових.

Козоріг
Сплеск емоцій, який ви можете відчути в цей час, не варто демонструвати оточенню, але й заганяти всередину теж не слід: можна "випустити пар", розбивши кілька тарілок на самоті.

Водолій
День несприятливий для активних і рішучих дій, його краще провести в тиші та спокої, займаючись рутинними справами, до яких в інший час не доходять руки.

Риби
Зірки говорять про необхідність обережного ставлення з грошима: від покупок, особливо в інтернет-магазинах, краще відмовитися — вони можуть виявитися з прихованим браком, який побачите не одразу.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: