Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зникла кілька днів тому: правоохоронці розшукали 16-річну закарпатку

Зникла кілька днів тому: правоохоронці розшукали 16-річну закарпатку
Працівники Ужгородського районного відділення поліції встановили місце перебування неповнолітньої, яка зникла кілька днів тому. З дівчиною все гаразд, жодних протиправних дій стосовно неї скоєно не було

Повідомлення про зникнення 16-річної мешканки села Баранинці Ужгородського району надійшло до поліції 8 січня. Як з’ясували поліцейські, дівчина 5 січня, ввечері, пішла з дому і не повернулася, на зв‘язок з рідними не виходила.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження та розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів щодо місцязнаходження зниклої. В результаті дівчину розшукали у її товариша, мешканця обласного центру.

Як з‘ясували поліцейські, неповнолітня пішла з дому і не бажала повертатись через конфлікт з батьками.

Наразі з розшукуваною та її батьками спілкуються працівники поліції. Життю та здоров'ю дівчини нічого не загрожує. Протиправних дій відносно неї скоєно не було, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: