Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Перечинщині авто врізалось в дерево на узбіччі: загинуло двоє людей

На Перечинщині авто врізалось в дерево на узбіччі: загинуло двоє людей
В автомобільній аварії загинули два чоловіки: 27 та 32 роки.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули двоє молодих чоловіків, трапилася на автодорозі між населеними пунктами Сімер та Тур‘я Ремети. За даним фактом у поліції розпочали слідство.

Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 8 січня, близько 20.20 години між селами Сімер та Тур‘я Ремети у Перечинському районі.

На місці пригоди працівники Перечинського відділення поліції з’ясували попередні обставини аварії. Встановлено, що 27-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», рухаючись в напрямку села Сімер, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом на узбіччі дороги.

У результаті аварії на місці пригоди загинув 32-річний пасажир іномарки. Пізніше в кареті швидкої допомоги помер і водій автівки. Обидва загиблі були мешканцями міста Перечин.

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). В рамках даного провадження буде встановлено всі об’єктивні обставини аварії.

Розслідування триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Перечинщині авто врізалось в дерево на узбіччі: загинуло двоє людей

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: