Вхiд на сайт
Авторизацiя

Популярний на Закарпатті фестиваль "Червене вино" проведуть онлайн

Наразі організатори працюють над форматом онлайн-заходу. Повідомляється, що участь у фестивалі планують взяти близько 30 виноробів.

Популярний на Закарпатті фестиваль "Червене вино" проведуть онлайн

Карантин і локдаун внесли корективи в життя кожної людини та регіону. Але це не є причиною завмерти, вирішили організатори фестиваль «Червене вино». Вони мають намір провести фестиваль онлайн із 12 до 14 січня.

«Забір взірців, робота дегустаційної комісії і, власне, висвітлення результатів відбуватимуться в обладнаній студії на території Мукачівського замку. Глядачі зможуть ознайомитися з роботою комісії та замовити те, що сподобалося або, що їм порадять експерти. Для цього спеціально буде працювати окремий фестивальний сайт «Червене вино», — повідомив радник Мукачівського міського голови з туристичної галузі Олександр Шершун.

Нагадаємо, «Червене вино» — щорічний винний фестиваль, який з 1996 року організовують у Мукачеві.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: