Вхiд на сайт
Авторизацiя

Індексація пенсій в 2021: коли і на скільки перерахують виплати

Індексація пенсій в 2021: коли і на скільки перерахують виплати
На початку весни - з 1 березня українцям буде проведена індексація пенсій, це один з етапів перерахунку пенсій в 2021. Про це свідчить інфографіка пресслужби Міністерства соціальної політики.

Так, індексацію пенсій в 2021 році проведуть з 1 березня, вона становитиме 11%.

Крім того, з 1 січня українцям старше 65 років за наявності стажу 30 років (для жінок) і 35 років (для чоловіків) підвищать пенсії на 300 гривень.

А в квітні буде здійснено автоматичний перерахунок пенсій для працюючих пенсіонерів з урахуванням розміру зарплати і стажу роботи.

Як повідомляли Українські Новини, в Міністерстві соціальної політики розповіли, як будуть змінюватися пенсійні виплати в 2021, які планують підвищити деяким громадянам в січні. Програма підвищення пенсій в наступному році буде проходити в кілька етапів.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: