Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Дніпропетровщині запустили 5-мегаватну сонячну станцію з двосторонніми модулями

На Дніпропетровщині запустили 5-мегаватну сонячну станцію з двосторонніми модулями
У селищі міського типу Межова(Дніпропетровська область) ввели в експлуатацію нову сонячну електростанцію потужністю 5,25 МВт.

Проект реалізувала українська компанія "СоларФілд-1".

СЕС спроектована за інноваційною технологією панелей двостороннього модуля. На 10 гектарах встановлено близько 24 тисяч сонячних панелей.

Вартість сонячної електростанції склала близько 120 млн гривень.

Згідно з меморандумом підписаним між Межівською об'єднаною територіальною громадою та компанією "Соларфілд –1", у наступні кілька років на території громади планується побудувати ще чотири сонячних електростанцій.

«Реалізація проектів у партнерстві з "Соларфілд -1" дозволить місцевому бюджету отримувати близько 9 млн гривень у вигляді податку з доходів фізичних осіб з дивідендів», - пояснює селищний голова Володимир Зражевський.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, засновником ТОВ "Соларфілд - 1" є Олександр Запишний, ТОВ "Легат Стандарт", а також АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний Фонд "Квантум". Олександр Запишний також є власником компанії "ЕРС-Інжиніринг", яка виступила підрядником проекту у смт Межова.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: