Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 31 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібен чіткий план

Гороскоп на 31 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібен чіткий план
День, коли апатія, яка неочікувано накрила вас, здатна привести до нападу лінощів і бездіяльності.

Наслідком такого настрою і стану — з великою часткою ймовірності — стане зривння ризначених на сьогоднішній день справ. Попередити такий розвиток подій можна, склавши докладний план на день і чітко дотримуючись кожного пункту, як би не хотілося — з урахуванням передсвяткового настрою — відмовитися від одного з них.

Овен
Критику з боку оточення, можливу в цей час, не варто приймати близько до серця — вона буде свідчити не про ваші недоліки, а про моральні проблеми людини, яка вирішить зробити вам зауваження.

Телець
Сьогодні не можна нікого обдурювати навіть в дрібницях: брехня дуже швидко виявиться, а взаємини з людиною, якій ви сказали неправду, склеїти — як розбиту чашку — вже не вдасться.

Близнята
Не можна дозволяти навколишнім людям, як кажуть в народі, сідати собі на голову: вчіться говорити їм "ні", в іншому разі  доведеться згодом весь час йти у них на поводі.

Рак
Поступово всупереч своїй волі тільки тому, що хтось із близьких наполіг на своєму, ви дуже швидко пошкодуєте про це, але може бути пізно — живіть своїм розумом.

Лев
Незважаючи на передсвяткові привітання, якими всі будуть обмінюватися в цей день, намагайтеся якомога менше спілкуватися з родичами, інакше сварка неминуча.

Діва
У суперечках, які можуть виникнути в цей день, поважайте не тільки чужу, а й власну точку зору — співрозмовники помітять це і оцінять вашу переконаність у своїй правоті гідно.

Терези
Не цурайтесь більш ніж актуальної в цей час роботи щодо дому: вона не тільки приведе навколишній простір в бездоганний лад, але і допоможе поповнити запаси енергії, яка вичерпується

Скорпіон
Будь-яке слово і справа нинішнього дня найближчим часом матимуть серйозні наслідки, тому варто подбати про те, щоб вони були винятково позитивної властивості.

Стрілець
Не варто приймати на свій рахунок негатив, який виходить від інших людей: він може завдати серйозної енергетичної шкоди, тому необхідно блокувати його жартами і сміхом.

Козоріг
День, коли категорично не рекомендується лінуватися: піддавшись бажанням нічого не робити, можна упустити масу серйозних шансів, які найближчим часом не повторяться.

Водолій
Поради, які буде давати вам в цей день оточення, можна сміливо пропускати повз вуха: вони будуть продиктовані турботою не про ваше, а про їхнє власне благо.

Риби
Не поспішайте засуджувати людей за їхні — як вам здається — непорядні слова і дії, сьогодні всі вони — всього лише дзеркало, в якому ви з подивом виявите власне відображення.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: