Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті викрили злочинну схему з привласнення держкоштів: всі подробиці

На Закарпатті викрили злочинну схему з привласнення держкоштів: всі подробиці
Поліцейські Закарпаття спільно, за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури, повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем та розкраданні держкоштів посадовцю однієї з об’єднаних територіальних громад краю. У справі триває досудове розслідування.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань, викрили на махінаціях з державними коштами голову однієї із територіальних громад Мукачівщини. У ході досудового розслідування, поліцейські встановили, що посадовець, діючи умисно, розробив схему з привласнення коштів з бюджету.

Йдеться про будівництво дитячих майданчиків і капітальні ремонти територій у кількох населених пунктах. До офіційних документів посадовець вніс недостовірні дані, згідно з якими обсяги та вартість робіт було завищено.

Унаслідок афери очільник сільради та його спільники змогли незаконно заволодіти майже 650 тисячами гривень державних коштів.

Наразі посадовцю та трьом його спільникам, серед яких два керівники підрядних фірм та інженер з технічного нагляду повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах, та службовому підробленні, вчинених організованою групою (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: