Вхiд на сайт
Авторизацiя

Холодильники LG: якими вони бувають?

Холодильники LG: якими вони бувають?

LG - всесвітньо відомий виробник електроніки і побутової техніки родом з Південної Кореї. Асортимент продукції, що випускається компанією дуже великий: від смартфонів, пральних машин, холодильників та іншої побутової електроніки, до важкого машинобудування. Компанія регулярно інвестує в різні наукові дослідження, завдяки чому, зокрема, продукція бренду залишається високотехнологічною і затребуваною. Холодильники LG представлені на ринку широким асортиментом моделей: від простих і компактних однокамерних до таких, як LG GA B459SLCM холодильник та просунутих Side-by-side пристроїв з можливістю інтеграції в систему «розумний будинок».

Велика різноманітність


Вибираючи холодильник «ЛДЖ» перш за все варто визначитися з типом моделі:

1. Однокамерний.

2. Класичний двокамерний.

3. Містка багатокамерна модель.

4. Просунутий Side-by-side.

Особливості моделей


Моделі першого типу - це, як правило, найбільш компактні і прості пристрої, які можуть послужити хорошим рішенням для готелю, дачі. Тобто для ситуацій, коли виробом будуть користуватися час від часу. Такі розташовують виключно тільки з однією холодильною камерою.

Двокамерний холодильник «ЛШ» - «класика жанру», найбільш популярне і затребуване рішення на ринку. Оснащується і холодильною, і морозильною камерами.

Багатокамерні моделі додатково можуть оснащуватися спеціально «нульовим відділенням» або «зоною свіжості», призначеною для максимально довгого зберігання свіжих продуктів без їх заморозки. Втім, на ринку представлені так само і рішення на 4 камери.

Side-by-side - спеціальний різновид багатокамерних холодильників, головна відмінність яких - основні камери (холодильна та морозильна) оснащені двома дверцятами, що відкриваються в різні боки. Як правило, такі відрізняються значними габаритами і розраховані на просторі кухні.

На що звернути увагу при виборі

Додаткові функції і можливості потенційно роблять холодильник LG більш комфортним в експлуатації, але при цьому і збільшують його вартість. Серед найбільш популярних додаткових можливостей виділимо:

• Система Full No Frost. Підтримка цієї системи дозволяє запобігти утворенню інію на стінах камери, а значить - відпадає необхідність в періодичному розморожуванні пристрою.
• Інверторний компресор забезпечує більш ефективну, економну і тиху роботу, але при цьому істотно підвищує вартість техніки.
• Наявність дезодоратора, генератора льоду, диспенсера води - всі ці елементи роблять холодильник більш функціональним, хоча і не є обов'язковим оснащенням.

Також важливо спочатку визначитися з бажаним розташуванням морозилки: зверху чи знизу.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: