Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фермери Закарпаття отримали найменшу фінансову підтримку для розвитку господарств

Про це повідомив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький.

Фермери Закарпаття отримали найменшу фінансову підтримку для розвитку господарств

За програмою «Надання кредитів фермерським господарствам» у 2020 році було передбачено 67 млн грн за рахунок коштів спеціального фонду. І всі кошти виплачені.

«За підсумками шести засідань конкурсної комісії було визначено 179 фермерських господарств-переможців конкурсу. Середній обсяг допомоги на одне фермерське господарство становив 374 тис. грн», — повідомив Висоцький у Фейсбуці.

Відповідно до оприлюдненої чиновником інфографіки видно, що найбільше фінансової допомоги отримали фермерські господарства Кіровоградської, Дніпропетровської та Вінницької області. А от найменше — фермери в Закарпатській і Чернівецькій областях.

Фермери Закарпаття отримали найменшу фінансову підтримку для розвитку господарств

До слова, в Україні більшає фермерських господарств. Невідомо, чи впливає на цю тенденцію бюджетна програма «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств», але станом на 1 жовтня 2020 року в Україні зареєстровано 47,603 тис. господарств.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: