Вхiд на сайт
Авторизацiя

У новорічну ніч стрибатимемо по калюжах та будемо розмахувати парасольками — синоптик про погоду 31 грудня

На Новий рік українцям слід очікувати на дощ і теплу, як для зими, погоду. Погратися у сніжки не вийде. Про це розповіла синоптик Наталія Діденко.

У новорічну ніч стрибатимемо по калюжах та будемо розмахувати парасольками — синоптик про погоду 31 грудня

За її словами, у перші ніч та день 2021 року в Україну прийде циклон з південного заходу Європи. У зв’язку з цим в Україні переважно йтиме дощ, лише в західних областях вночі може подекуди бути мокрий сніг.

«Доведеться народу не сніжками весело битися, а парасолями грайливо розмахувати і стрибати по калюжах. Опади не дійдуть хіба що до Сходу України, Запоріжжя та Дніпропетровщини», — каже Діденко.

Під час новорічної ночі температура буде +1+5 градусів, у східній частині — близько нуля, вдень 1 січня — +4+9 градусів, у Криму — до +12 градусів. На заході та сході України протягом дня 1 січня буде прохолодніше, +1+4 градуси.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: