Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Південній Африці запустили вітропарк за €200 млн

У Південній Африці запустили вітропарк за €200 млн
У Південно-Африканській республіці у Східній Капській провінції ввели в експлуатацію вітроелектростанцію потужністю 140 МВт.

Проект Nxuba реалізувала Enel Green Power RSA, дочірня компанія групи Enel у сфері відновлюваних джерел енергії у Південній Африці.

Східна Капська провінція славиться сильними вітрами вздовж берегової лінії між поселенням Кукхаус і західним кордоном Лесото. Регіон знаходиться у безпосередній близькості від основних точок підключення до ліній електропередачі, що робить його зручним для подачі енергії в національну електромережу ПАР.

Очікується, що ВЕС вироблятиме 460 ГВт-год електроенергії на рік. Вітропарк Nxuba дозволить уникнути викидів приблизно 460 000 тонн вуглекислого газу на рік. Станція буде поставляти електроенергію у рамках відповідної угоди, укладеної строком на 20 років з південно-африканською енергетичною компанією Eskom у рамках програми південно-африканського уряду на закупівлю відновлюваної енергії від незалежних виробників, в четвертому етапі якої, в квітні 2015 року, група Enel отримала право на будівництво в цілому п'яти вітрових проектів загальною потужністю 700 МВт.

У будівництво ВЕС Nxuba інвестували 200 млн євро.

Для зведення станції компанія Enel Green Power RSA залучала малий і середній бізнес з місцевих муніципалітетів Блю Крейн Рут і Раймонд Мхлаба. Крім того, частини бетонних веж були виготовлені на майданчиках у місті Сомерсет-Іст.

В рамках проекту були впроваджені цифрові інструменти для виконання перевірок якості на будмайданчику та інтелектуальне відстеження компонентів вітрових турбін. Використання інноваційних рішень дозволило надійніше і точніше збирати дані, покращуючи загальну якість роботи при одночасній оптимізації комунікації між працівниками як на будмайданчику, так і за її межами.

«Ця важлива подія підтверджує відповідальне ставлення компанії EGP до роботи у Південній Африці і закріплює наші позиції у якості провідного незалежного виробника відновлюваної енергії у країні, - сказав Сальваторе Бернабеї, генеральний директор Enel Green Power. - Ми продовжуємо інвестувати у диверсифікацію джерел виробництва електроенергії, сприяючи, тим самим, здійсненню стійкого і справедливого енергетичного переходу».

У рамках програми південно-африканського уряду на закупівлю відновлюваної енергії від незалежних виробників група Enel отримала право на будівництво п'яти вітрових проектів загальною потужністю 700 МВт.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: