Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Свалявщині нетверезий мотоцикліст збив неповнолітню дівчинку

На Свалявщині нетверезий мотоцикліст збив неповнолітню дівчинку
Співробітники Свалявського відділення поліції затримали 20-річного чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння допустив зіткнення свого мотоцикла з 14-річною дівчинкою

Вчора, 22 грудня, ввечері, на лінію «102» зателефонувала мешканка села Березники Свалявського району та повідомила про ДТП. На виїзді слідчо-оперативна група встановила, що місцевий житель на мотоциклі “Форте” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з односельчанкою. Неповнолітню госпіталізували до реанімації Свалявської лікарні з травмами голови та рваними ранами на тілі.

Правоохоронці встановили, що водій за кермом транспортного засобу перебував в стані алкогольного сп’яніння, аналіз показав в його крові 1,15 проміле алкоголю.

Транспортний засіб поміщено на арештмайданчик відділку поліції. Водія поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: