Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 22 грудня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 22 грудня для всіх знаків зодіаку
День високої активності сил зла, що вимагає — через ризик стати їхньою жертвою — особливої обережності.
Важливо уникати будь-чого, що може стати причиною серйозних травм — занять екстремальними видами спорту, водіння автомобіля на підвищеній швидкості і різких рухів. Важливо також відмовитися від дій, які можуть призвести до фінансових втрат — не довіряти шахраям і не вкладати гроші в сумнівні ініціативи.

Овен
Погані передчуття, які можуть зіпсувати настрій у цей день — не більш ніж вплив негативної енергетики місячного дня, тому не варто звертати на них уваги.

Телець
Емоційні сплески можуть розхитати нервову систему і стати причиною нервового зриву, тому тримати себе в руках корисно не лише для відносин з оточенням, а й для здоров'я.

Близнята
Важливо, попри все, в будь-якому разі мислити позитивно: що більше хорошого ви бачитимете в подіях, які відбуваються з вами в цей день, то позитивнішими вони виявляться насправді.

Рак
День несприятливий для активної діяльності, тому рекомендується провести його в спокої і, бажано, наодинці з собою: найкраще зайнятися чим-небудь як приємним, так і корисним — наприклад, рукоділлям.

Лев
До критики близьких людей необхідно поставитися з розумінням: навіть якщо їхні слова здадуться вам причіпливими, зерно істини в них буде, тому потрібно взяти їх до відома.

Діва
Не варто брати близько до серця нападки людей поруч — як знайомих, так і незнайомих: зробіть вигляд, що ви не помітили недоброзичливості — залишитеся у виграші.

Терези
Небажано втручатися в чужі конфлікти: помирити ворожі сторони ви, швидше за все, не зумієте, а їхній гнів на свою голову — до того ж як правих, так і винних — неодмінно отримаєте.

Скорпіон
Захистити себе від неприємностей, можливих в цей день, допоможе кропітка праця: коли зосереджений на точному виконанні робочих завдань, на все інше вже не звертаєш уваги.

Стрілець
Головним ворогом для вас сьогодні стане лінь, яку можна — і треба! — подолати: спробуйте розлютитися на себе — це не найгірша мотивація для успішної роботи.

Козоріг
Не варто притягувати до себе неприємності, від самого ранку налаштувавши себе на негативний лад: що більше ви будете сподіватися на хороше, то приємнішими виявляться події, що відбуваються з вами.

Водолій
Необхідно утриматися від сварок і конфліктів, навіть якщо вам буде здаватися, що без них не обійтися: проблему ви таким чином не вирішите, а відносини зіпсуєте всерйоз і надовго.

Риби
Важливо відмовитися від спілкування з людьми, що викликають негативні емоції: реакція на бесіди з ними може виявитися навіть більш серйозною, ніж зазвичай, тож краще не навантажувати свою нервову систему.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: