Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як проходить реставрація Невицького замку

Як проходить реставрація Невицького замку
Чому на Закарпатті не має жодного історико-культурного заповідника? Кому належать середньовічні замки? Як їх оберігати та реставрувати? Хто їх має досліджувати? Як не знищити те, що ще залишилося «живим»? Чимало запитань як для одного матеріалу, погоджуємось! Але спробуємо принаймні розпочати шукати відповіді на них.

Піднявся з нами на кам’яницю Олександр Дзембас – людина, яка заслуговує окремої книги та усіх подяк від закарпатців, адже є чи не єдиним археологом та дослідником Невицького замку, який зібрав за десятки років сотні фактів, які сьогодні ми можемо прочитати у його книзі та матеріалів, які зберігаються у музейних залах Закарпатського археологічного музею – посуд, зброя, монети, кахлі.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: