Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ялинка — королева новорічних свят

Ялинка — королева новорічних свят

Яку ялинку вибрати для дому — живу чи штучну? Яка ялинка створить кращу різдвяну атмосферу? Де купити штучну ялинку? Ці питання перед новорічно-різдвяними святами задають собі тисячі українців. Штучну ялинку можна придбати на веб-сайті https://zelena.ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki.html

Жива ялинка


Живе дерево найчастіше купують ті, хто любить все природне і не боїться щодня прибирати підлогу. Такій ялинці зазвичай надають перевагу сім’ї з маленькими дітьми, адже дорослі хочуть залишити у своїх дітей позитивні, теплі та ароматні спогади про Різдво.

Купуючи живу ялинку, потрібно врахувати, що голки та відмерлі гілочки засмічуватимуть підлогу. Разом із живою ялинкою у вашому домі також можуть з’явитися і комахи.

Як доглядати


Жива ялинка потребує особливого догляду. Якщо ви хочете, щоб вона прикрашала вашу домівку принаймні до Водохреща, не забудьте дотримуватися нижченаведених правил.

• Купуючи ялинку, зверніть увагу на те, чи має вибране вами дерево зелені голки та щільні гнучкі гілочки. Якщо деревина на зрізі суха, то це може бути сигналом, що ялинку зрізали задовго до продажу.
• Перед тим, як помістити ялинку в теплу кімнату, де повітря зазвичай сухе, її слід загартувати. Приблизно на годину слід поставити ялинку в прохолодне приміщення: у підвал або на балкон. Температура в приміщенні, де перебуватиме ялинка, не повинна перевищувати 20ᵒ С.
• Ялинка в горщику не вимагає пересадки, тоді як живорізані ялинки потребують відповідної підставки, яку можна додатково навантажити мішком з піском або камінням.
• Потрібно обрізати 2-3 см стовбура, а потім помістити це місце у відро з теплою водою. Така обробка дозволить дереву легше вбирати воду.
• Грунт у горщику завжди повинен бути вологим, а гілки слід щодня окроплювати холодною водою.

Кількість різдвяних прикрас слід підбирати відповідно до розміру та товщини гілок, щоб вони не ламали дерево. Хорошим рішенням буде також використання світлодіодних лампочок, які не генерують тепла, як звичайні ялинкові вогні.

Якщо в будинку є діти та домашні тварини, ялинку слід додатково захистити від перекидання. Прив’яжіть її до меблів або карниза.

Штучна ялинка


Штучна ялинка, з тих, що представлені на Zelena.ua, простіша в обслуговуванні та більш довговічна. Зазвичай на ній зупиняють свій вибір усі ті, хто не любить зайвих клопотів. Штучні ялинки симетричні та мають верхівку, яка розташована, як правило, по центру. Штучну ялинку можна пристосувати до власного смаку. Є штучні ялинки, що нагадують характерні хвойні дерева, а також білі ялинки та ялинки зі щільною хвоєю та товстими гілками. Штучна ялинка має наступні переваги:

• довговічна;
• її легко утримувати в чистоті;
• симетричне, красиве дерево з яскравими голками;
• помірна ціна;
• купуючи її, ви зберігаєте хвойні ліси від вирубування.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: