Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку
Гороскоп на сьогодні, 17 грудня 2020 року, рекомендує Ракам стримувати свою злість. Овни зможуть вирішити давню проблему.

Сьогодні ви зможете завершити давно розпочаті дії. Здобувши перемогу, рухайся швидше, щоб випередити конкурентів.

Овен
Ви сьогодні зможете вирішити проблему, яка переслідувала вас протягом вже декількох днів. Не намагайтеся знайти відповіді на всі наявні питання.

Телець
Сьогодні ви зможете трохи розслабитися. Вас заспокоює той факт, що поруч з вами близька вам людина. Постарайтеся провести з нею, якомога більше часу.

Близнюки
Близнюків сьогодні переповнюватимуть почуття закоханості. Спробуйте поговорити зі своєю пасією і зізнатися їй у почуттях.

Рак
Не варто злитися на того, хто цього не заслуговує. Постарайтеся стримувати свою злість і агресію.

Лев
Для вас завжди було проблемно долати бар'єр сором'язливості і невпевненості в собі. Але сьогодні вам в голову прийде божевільна ідея, яку ви обов'язково зможете реалізувати.

Діва
Сьогодні ваша друга половинка приємно вас здивує своєю турботою і підтримкою. Саме таке ставлення ви довго чекали і сподівалися, що вас почують.

Терези
Сьогодні на тебе чекає серйозна розмова з керівником. Намагайся мати респектабельний вигляд і дотримуватися правил ділового етикету.

Скорпіон
У другій половині дня Скорпіони можуть допустити помилку в техніці. Не варто панікувати, зверніться відразу ж за допомогою до професіонала.

Стрілець
Плани сьогодні можуть змінитися, тому не давайте ніяких обіцянок. Увечері Стрільцям не варто сідати за кермо, краще скористайтеся громадським транспортом.

Козеріг
У першій половині дня стережіться незнайомих предметів і несправної техніки. Сьогодні підвищений ризик травматизму і небезпеки.

Водолій
Водоліям доведеться переробити виконану роботу на вимогу керівника. Не вступайте у суперечку, поводьте себе стримано і спокійно. Увечері краще залишитися вдома і послухати музику або почитати захоплюючу книгу.

Риби
Цей день ефективний для отримання інформації та роботи з рекламною діяльностю. Вам варто навчитися витримці і терпінню, покладаючись на свій досвід.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: