Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 15 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно стримувати емоції

Гороскоп на 15 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно стримувати емоції
Нинішній день сприятливий як для складання планів на майбутнє, так і для початку їхньої реалізації.

А ось ділитися своїми професійними і побутовими планами та ідеями сьогодні не варто, якщо, звичайно, ви не хочете, щоб — поки ви будете розгойдуватися — їх підхопив і втілив в життя хтось інший. Важливо також стримувати емоції, не дозволяючи їм вихлюпуватися через край — їхнє буяння не принесе нічого, крім шкоди.

Овен
Не варто сваритися з людьми, від яких багато в чому залежить ваш матеріальний добробут — наприклад, начальством, краще бути розумнішими і промовчати — пам'ятайте, що мова — наш ворог.

Телець
У цей день значно зростуть ваші інтелектуальні здібності, тому має сенс приурочити до нього ті заняття, які вимагають значних розумових зусиль.

Близята
Спокуса агресивно відреагувати на чиїсь необережні слова буде великою, проте робити цього зірки не радять: загасити конфлікт,  що виник в результаті, виявиться складним завданням.

Рак
Навіть незначні сумніви в правильності своїх дій професійного характеру призведуть до того, що робота загальмується всерйоз і надовго, тому сьогодні вірити в себе важливо, як ніколи.

Лев
На роботі сьогодні особливих подвигів зробити не вдасться, тому має сенс витратити день на догляд за собою: наприклад, відвідати салон краси або влаштувати SPA-процедури вдома.

Діва
Прийшов час подумати про зміну місця роботи — будь-яка дія в цьому напрямку, будь то вивчення списку вакансій або відправка резюме, швидко принесе бажані результати.

Терези
Не варто ділитися своїми планами навіть з близькими і рідними людьми: в цей день дуже легко наврочити самим себе, тому краще витратити сили на досягнення мети, а не на розмови про неї.

Скорпіон
Енергію, яка буде переповнювати в цей день, необхідно направити в мирне русло — на роботу, а не на з'ясування взаємин з оточуенням, що стане марною тратою моральних і фізичних сил.

Стрілець
Складуться максимально сприятливі умови для влаштування особистого життя: ви довго нею нехтували, висуваючи на перший план професійні питання, тепер настав час виправляти становище.

Козоріг
Люди, яких ви давно не бачили, несподівано з'являться у вашому житті, щоб надати вам важливу інформацію професійного або особистого характеру — обов'язково прийміть її до відома.

Водолій
На роботі особливого ентузіазму від вас не буде потрібно, тому день можна присвятити домашнім клопотам, тим більше, що напередодні новорічних свят нестачі в них не спостерігається.

Риби
Діяти сьогодні необхідно відповідно за заздалегідь складеним планом, ретельно і методично виконуючи його пункти, тоді і робота виявиться максимально успішною.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: