Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті тепловоз протаранив автомобіль

На Закарпатті тепловоз протаранив автомобіль
У селищі Королево тепловоз протаранив автомобіль «ВАЗ-2106», який виїхав на переїзд на заборонний сигнал. В результаті порушення ПДР, авто отримало механічні ушкодження. На водія легковика склали відповідні адмінматеріали.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 10 грудня, близько 20:20, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на залізничному переїзді в смт. Королево Виноградівського району.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що місцевий мешканець на автомобілі «ВАЗ 2106» проігнорував заборонний сигнал світлофора і спущений шлагбаум та виїхав на колію. Саме у цей час залізничною дорогою рухався маневровий тепловоз, з яким і зіткнувся легковик.

Внаслідок ДТП, на щастя, ніхто не постраждав. Механічних пошкоджень зазнали тільки транспортні засоби. Сам же водій «ВАЗ-2106» місце автопригоди покинув.

Наразі порушника розшукали. Поліція склала на водія легковика чотири адмінпротоколи: за фактом ДТП без потерпілих, залишення місця автопригоди, порушення правил руху через залізничні переїзди, керування транспортом без посвідчення водія.

Найближчим часом матеріали буде скеровано до суду для прийняття остаточного рішення.

Пам’ятайте, порушення правил дорожнього руху, проїзд на червоний сигнал світлофора та ігнорування вимог чинного законодавства може призвести до непоправних наслідків. Хвилина очікування може врятувати ваше життя.

На Закарпатті тепловоз протаранив автомобіль
На Закарпатті тепловоз протаранив автомобіль

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: