Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті туристи натрапили на небезпечні боєприпаси

Про це розповіли у пресслужбі УДСНС у Закарпатській області.

На Закарпатті туристи натрапили на небезпечні боєприпаси

На Рахівщині, що на Закарпатті, піротехніки знищили 38 мінометних снарядів часів Першої світової війни, які виявили туристи на маршруті поблизу смт Ясіня.

"9 грудня в Рахівському районі піротехніки знищили майже чотири десятки вибухонебезпечних предметів. Напередодні туристи проходили маршрут поблизу смт Ясіня й побачили яму з п’ятьма боєприпасами на поверхні. Не гаючи часу, вони подзвонили до Служби порятунку за номером 101", – йдеться у повідомленні.

Фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення, які прибули за викликом на місце, ідентифікували знайдені металеві предмети як мінометні міни калібром 90 мм часів Першої світової війни.

Зазначається, що під час обстеження місцевості за допомогою металошукачів піротехніки виявили ще 33 боєприпаси – загалом 38 мін. Їх транспортували на кар’єр в с. Ділове Рахівського району, де знищили у встановленому порядку.

Фото: zk.dsns.gov.ua
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: