Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 9 грудня для всіх знаків зодіаку: день сприятливих обставин

Гороскоп на 9 грудня для всіх знаків зодіаку: день сприятливих обставин
День, протягом якого в навколишньому світі панують доброзичливі і добросердні настрої.

Можна як закінчувати, так і починати реалізовувати проєкти, а також руйнувати старе, на фундаменті якого виросте нове і куди більш перспективне. За що б людина не взялася цього дня, в будь-якому разі обставини будуть складатися сприятливо, суперечки і конфлікти не будуть заважати життю і роботі.

Овен
Якщо роздумувати над кожною своєю дією, легко можна уподібнитися людині, яка забула, як ходити, і не може зрушити з місця: необхідно просто працювати, а решта додасться.

Телець
Не варто розраховувати на те, що матеріальні блага будуть сипатися на голову просто так, з неба — заробити зможе тільки той, хто не боїться працювати, засукавши рукава.

Близнята
Не варто братися за роботу, не уявляючи, яка кінцева мета ваших зусиль: невизначеність в цьому питанні не дасть отримати хоч якийсь результат — тільки час і сили даремно витратите.

Рак
Занепад сил, який ви відчуєте цього дня, не привід кидати роботу над важливим проєктом — незабаром ви відчуєте, що відкрилося друге дихання, яке і допоможе завершити задумане.

Лев
Ваш девіз на нинішній день — "більше справи, менше слів": розмови віднімуть енергію, необхідну для роботи і особистого життя, і день на превеликий ваш жаль мине даремно.

Діва
Втома, яка накрила цього дня, буде пов'язана не з фізичною, а з моральною перевтомою: варто кілька днів провести на самоті, як ви знову почуватиметесь всесильними.

Терези

Хороший результат дадуть фінансові операції будь-якої складності — дивіденди, які ви отримаєте, по-перше, виявляться солідними, а по-друге, не змусять себе довго чекати.

Скорпіон
Зірки рекомендують поритися в довгій скрині і виявити там відкладений і, здавалося б, забутий проект: якщо почати над ним працювати, результат може бути приголомшливим.

Стрілець
Доля надасть вам шанс стати ковалем свого щастя: від ваших сьогоднішніх вчинків багато в чому буде залежати те, наскільки вдало складеться ваше життя найближчим часом.

Козоріг
Давня проблема, на яку ви від безнадійності давно махнули рукою, почне — до великого вашого подиву — вирішуватиметься як нібито сама по собі: не встигнете озирнутися, як від неї не залишиться і сліду.

Водолій
Від початку нових справ сьогодні варто відмовитися: швидше за все, успіхом вони не увінчаються, а час і сили, які можна було б витратити з більшою користю, будуть витрачені даремно.

Риби
День сприятливий для спілкування із друзями: за неможливості зустрітися особисто, хоча б зателефонуйте або спишіться в месенджері — це поліпшить вам настрій і подарує оптимістичний погляд на життя.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: